De Amazone fiets van Sparta

Bent u op zoek naar een zeer veelzijdige fiets, die naast goed fietsen ook nog de functie van pakezel kan vervullen ? Dan bent u bij Sparta een het goede adres.

 

 

Sparta heeft met de Amazone een ideale combinatie op de markt gezet van trendy en functioneel. Boodschappen doen met twee kinderen hoeft geen probleem te zijn met de Amazone.

Een comfortabele opstap
Met name vele moeders zullen het vast wel kennen. Mooi weer buiten, dus u plaatst vrolijk een kindje voorop in een stuurzitje en een ander achterop in een passend kinderzitje. Maar dan komt het moeilijkste gedeelte van de gehele trip, de opstap. Vaak is de afstand tussen het stuur en het zadeldeel eigenlijk te nauw om een stuurzitje voorop te plaatsten. En dan nog niet te denken aan de boodschappen die op de terugweg ook nog mee moeten.

Kenmerken van een Amazone van Sparta
Sparta heeft met de Amazone voor een perfecte oplossing gezorgd. De fiets is trendy, oogt zeer sportief en door bredere stuur is de opstap met voorstoeltje absoluut geen opstakel meer. De Amazone bevat een functionele dubbele standaard, waardoor de fiets goed stabiel staat als u de kindjes in hun zitjes wilt zetten. De lage instap is voor zowel grote als kleine mensen een verademing en het brede stuur houdt de fiets prima in balans. De stuurdelen zijn voorzien van een extra zacht laagje, waardoor de kinderen zich nergens aan kunnen stoten. Bij de Amazone kunnen extra accessoires voor het meenemen van de kinderen aangeschaft worden. Deze zijn speciaal gefabriceerd om het geheel goed tot zijn recht te laten komen, zonder de fiets te bekrassen of veiligheidsaspecten uit het oog te verliezen.
Ook als u geen kinderen meeneemt maar toch met de fiets weg wilt, bewerkstelligen het brede stuur en het comfortabel bijgeleverde zadel de perfecte combinatie voor een sportieve tourtocht.

Technische details van de Amazone
De Amazone is verkrijgbaar in een drietal framehoogtes en in een verschillend aantal kleuren combinaties. Het is een niet al te zwaar model, met een frame gemaakt uit aluminium gecombineerd met een vaste voorvork. De Amazone bevat zowel voor als achter een rollerbrake remsysteem, heeft 7 Shimano Nexus versnellingen, verende zadelpen, verstelbare stuurpen en automatische verlichting met behulp van een naafdynamo.

Tenslotte
Dus bent u op zoek naar een veilige, comfortabel maar ook trendy fiets, ga dan zeker even een kijkje nemen bij de Sparta dealer en maak een proefritje op de befaamde Amazone!