Fiets merken

Advies en relevante informatie over diverse fiets merken.

Het Nederlandse fietsenmerk BeOne biedt kwalitatief goede en betaalbare fietsen voor iedereen die op zoek is naar stoer, snel en strak,

 

 Op zoek naar een fiets? Nederland heeft ook eigen fietsmerken, zoals Montego, waarover u hier meer kunt lezen.

 

 Sparta is een fietsmerk dat bij iedereen bekend in de oren klinkt. Dat kan ook niet anders, want de geschiedenis van dit innoverende merk gaat terug naar 1917.

 

 Wie een beetje bekend is met fietsen en merken weet dat Batavus al jaren tot de top behoort als het op fietsen aankomt.

 

 Altra is een merk dat door Batavus wordt geproduceerd. Altra heeft diverse soorten fietsen in het assortiment, zoals een tourmodel, sportfiets, kinderfietsjes en elektrische uitvoeringen.

 Bent u op zoek naar een zeer veelzijdige fiets, die naast goed fietsen ook nog de functie van pakezel kan vervullen ? Dan bent u bij Sparta een het goede adres.

 

 Iedereen kent de BMX wel van zien. Hij wordt ook wel crossfiets genoemd en het BMX rijden wordt ook wel fietscrossen genoemd.

 

 John Boyd Dunlop, geboren in 1840 in Schotland, is de uitvinder van de opblaasbare rubberband. Nadat hij zijn zoontje zag fietsen op harde rubberbanden en zag hoeveel moeite hij ermee had, maakte hij om zijn zoontje te helpen een opgeblazen rubberslang om de wielen van de fiets.Een Electra fiets is verkrijgbaar in cruiser of comfort model, maar hier in Nederland zijn voornamelijk de cruisers bekend. Deze fiets lijkt op een motor of oude brommer.Er zijn ontzettend veel fietsmerken en een van de merken die heel bekend is, is wel Gazelle.

 

 Giant is al jaren een topper op het gebied van fietsen. Als je de naam Giant laat vallen, dan weet vrijwel iedereen wat je bedoelt.

 Voor het kopen van een fiets kun je op verschillende plaatsen terecht. Daarnaast zijn fietsen er in heel wat soorten, merken en modellen.

 

 

 Na een aantal jaren moeilijk verkrijgbaar te zijn geweest, is er vanaf 2008 weer een assortiment van Peugeot te koop in Nederland.

 Er zijn veel fietswinkels en speciaalzaken in Nederland, dus er zijn genoeg mogelijkheden om fietsen te kopen. Om eens een voorbeeld te geven van een speciaalzaak, gaan we het in dit artikel hebben over Hopmans Fietsgigant.

 Koga bestaat sinds 1974 en het hoofdkwartier is gevestigd in Heerenveen. Koga heeft een heel zorgvuldig productieproces en iedere fiets wordt door één enkele hoog opgeleide vakman geheel met de hand gemaakt.

 Om de wensen en voorkeuren van kinderen te beantwoorden, zijn er diverse merken die hierop inspelen met hun aanbod, zoals Loekie.

 Voor kinderen zijn er speciale kinderfietsen te verkrijgen en hele jonge kinderen hebben vaak fietsjes met zijwieltjes tot het moment dat ze het kunnen zonder zijwieltjes.

 

 Puch is een Duits merk dat in 1899 ontstaan is, en waarvan Johann Puch de oprichter is. 

 Door de grote vraag naar fietsen, zijn er ook veel merken en modellen en in elke prijsklasse is wel een model naar ieders gading te vinden. Ook Ranger heeft een strakke lijn ontwikkeld van mooie functionele fietsen, die in een betaalbare prijsklasse verkrijgbaar zijn.