Een Sparta fiets

Sparta is een fietsmerk dat bij iedereen bekend in de oren klinkt. Dat kan ook niet anders, want de geschiedenis van dit innoverende merk gaat terug naar 1917.

 

 Bij Sparta zijn ze altijd in voor wat nieuws. Fietsen beter, meer trendy en functioneler maken is dan ook een dagelijks doel. Verrassende ideeën voeren de boventoon en voor elke bijzondere situatie kan een perfect passende oplossing ontworpen worden.

Fietsen als ontspanning
Fietsen mag een ontspannende sportieve bezigheid genoemd worden, waarvan je kunt genieten met een Sparta fiets. Maar ook voor de noodzakelijke ritjes op de fiets is een Sparta fiets natuurlijk een goede keuze !

Wensen vertaald naar de Sparta
Zoveel mensen, zoveel wensen. Sparta probeert met een zorgvuldig uitgezocht, zeer breed assortiment voor ieder wat wils in huis te halen. Steeds meer wordt er ook bij de aanschaf van een fiets gekeken naar de mogelijkheden van vrijetijdstochtjes of wat langere reizen. Uit deze vraag is onder andere de Sparta ION ontstaan, een fiets die met zijn trapondersteuning tot fiets van het jaar is bekroond. Waarom moeilijk doen en zwaar trappen tegen die Hollandse wind in, als je kunt kiezen voor een extra steuntje in de rug.

Sparta is vernieuwend
Sparta zal met zijn variëteit in fietsen altijd bezig blijven, maar het bedrijf denkt ook mee aan de toekomst. Zo is er een innovatief plan opgezet om het milieu te ondersteunen met een bedrijfsfiets plan. Want waarom de aardbol vervuilen door in files achteraan te sluiten, terwijl je met een fiets veel sneller en schoner ter plekke kunt zijn. De overheid steunt en stimuleert het fietsgebruik voor woon en werk verkeer door fiscale voordelen te bieden voor zowel werkgever als werknemer. Een Sparta fiets is in een bedrijfsfietsen plan een prima partner. Via deze weg probeert Sparta ook een positieve bijdrage te leveren aan het milieu.

Luister hier naar het Sparta lied (90 jaar Sparta fietsen)